Ψηλά η σημαία από τους σταυραετούς της Δρόπολης

Με έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε να εμφανιστεί το χορευτικό της Άνω Δρόπολης στην ετήσια κοπή της πίτας του Ηπειρώτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τα 100 χρόνια από την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και διαμαρτυρόμενοι ταυτόχρονα για την στάση της Π.Σ.Ε. να ΜΗΝ αφιερώσει την φετινή εκδήλωση στα «100 χρόνια από την Ανακήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου»!!!

Εμείς δεν θα σημειώσουμε κάτι περισσότερο, για να μην πέσουμε στην παγίδα και παρερμηνεύσουμε το οτιδήποτε, όπως τονίζεται και στην ανακοίνωση του χορευτικού με αποδέκτη την Π.Σ.Ε.

Πριν όμως παρουσιάσουμε την ανακοίνωση αυτή αισθανόμαστε να δηλώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και την συγκίνηση που αισθανθήκαμε με την κίνηση αυτή.

Εύγε...!!!



Αναλυτικά η ανακοίνωση προς τον πρόεδρο της Π.Σ.Ε.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας:

Η ενέργεια μας να μην χορέψουμε και να μείνουμε ακίνητοι κατά την διάρκεια του προγράμματος της καθιερωμένης «Κοπής Πίτας του Ηπειρώτη» οφείλεται στην στάση της Π.Σ.Ε. να ΜΗΝ αφιερώσει την φετινή εκδήλωση στα «100 χρόνια από την Ανακύρηξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου»!!!

Μας αγνοήσατε! Δηλώνουμε ενοχλημένοι και με αυτόν τον τρόπο εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας.

Πάντα δίνουμε το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις της Π.Σ.Ε. τιμώντας την παράδοση και τον πολιτισμό της Ηπείρου και της Δρόπολης, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Η κίνηση μας αυτή είναι καθαρά και ΜΟΝΟ πρωτοβουλία της Ομάδας μας, (δεν Θέλουμε να υπάρξει καμία παρερμηνεία) και έγινε εν αγνοία της Ομοσπονδίας.


Ομάδα χορευτικού Άνω Δρόπολης
Περήφανοι ως Δροπολίτες, περήφανοι ως Ηπειρώτες, περήφανοι ως Ελληνες!




http://www.youtube.com/watch?v=3iuxicavimI&feature=youtu.be

Σχόλια