Κοροϊδια οι "βαρυσήμαντες" δηλώσεις Σαμαρά για Συντάξεις ΟΓΑ

Το μεσημέρι δεχθήκαμε μια ενημέρωση την οποία δημοσιεύσαμε στο ιστολόγιο και η οποία ανέφερε:

Ύστερα από παρέμβαση του υποψηφίου ευρωβουλευτή κ. Λευτέρη Δημητρίου αναμένεται απόψε στις 7.30, από το περίπτερο 13 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, να προβεί σε σημαντικές δηλώσεις σχετικά με το θέμα των συντάξεων του ΟΓΑ το οποίο ταλανίζει τα αδέρφια μας εδώ και αρκετό καιρό. 

Παρακαλούνται όλοι οι Βορειοηπειρώτες, Πόντιοι αλλά και όλοι οι πανταχού Έλληνες να παρακαλουθήσουν με προσοχή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού."

Καταρχήν θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από όσους το διάβασαν από μας. Σκοπός μας ήταν η ενημέρωση και πάνω στην χαρά μας που επιτέλους ένα ζήτημα αξιοπρέπειας για τους υπερήλικους Βορειοηπειρώτες, μετά από τόση ταλαιπωρία θα λύνονταν, δεν περιμέναμε την κατάληξη.

Είναι ένα θέμα που το θεωρούμε μείζον και ίσως το βασικό διακύβευμα για τους Βορειοηπειρωτες εν όψη εκλογών γι' αυτό και το διατηρούμε ψηλά στα θέματα που παρουσιάζει το blog. Σημειώσαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας πως θα κάνουμε το σχόλιο μας μετά τις δηλώσεις Σαμαρά, αλλά ας τις παρουσιάσουμε πρώτα.

Αντώνης Σαμαράς: "Γιατί πράγματι αδικίες έγιναν πολλές, όπως στην περίπτωση των Παλλινοστούντων και των Βορειοηπειρωτών. Δεν μπορώ αυτή τι στιγμή να σας πω ότι άμεσα για τους Ελληνοπόντιους και τους Βορειοηπειρωτες, ότι μπορώ άμεσα αυτό να το αλλάξω. Μπορώ όμως να πω ότι τους έχω συνεχώς στο νου μου. Γιατί; Γιατί αυτούς τους Έλληνες, με ότι έχουν περάσει, παραμένοντας μέχρι τέλους Έλληνες, τους αγαπάμε όλοι δυο φορές."

(δείτε και το βίντεο, ξεκινάει στο 0.58)
https://www.youtube.com/watch?v=NN7VP87NnVo

Αυτές λοιπόν είναι οι πολυδιαφημιζόμενες βαρυσήμαντες δηλώσεις.... αγάπης κι από ουσία τίποτα.

Δεν ξέρω τι μπορεί να σχολιάσει κανείς. Τα συμπεράσματα βγαίνουν από μόνα τους. Είναι όμως άσχημο, πολύ άσχημο, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να γίνεται τέτοια κοροϊδία σε ηλικιωμένους ανθρώπους..

Σχόλια

  1. Κανονικο αδειασμα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kapoios prepei na xei pei ston antwni pos eimaste ntip xapata, den ejhgeitai alliws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tha iste alithia poli xapata,ean dhen tha tus mavrisete san ta provata ja na ta vlepi poli efkolla o likos ja na ta ksexisi ja na glitosun ta ipolipa athoa............................!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών