Ίσως είναι άδικο για τον Βασίλη Κάγιο, αλλά...

Πραγματοποιήθηκε η 9η συνδιάσκεψη της ΔΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου.

Η αίσθηση που δόθηκε είναι πως τούτες οι εκλογές κέντρισαν το ενδιαφέρον περισσότερου κόσμου και νέων ανθρώπων που επιζητούν αλλαγή, πιθανόν λόγω και της ύπαρξης ηλικιακά νέων υποψηφίων .

Έκπληξη ή "έκπληξη" της τελευταίας στιγμής ήταν η υποψηφιότητα του Βασίλη Κάγιου, ενός επίσης νέου ανθρώπου, σχετικά άγνωστος στην Βορειοηπειρώτικη κοινότητα.
Το παρασκήνιο, που λόγω και του διαδικτύου, έγινε κοινό μυστικό, έδειχνε και το σκοπό της. Την ύστερη προσπάθεια όσων θεωρούσαν πως δεν θα μπορούσαν να ελέγχουν την ΟΜΟΝΟΙΑ με πρόεδρο έναν εκ των Παππά ή Πούλη.

Σε κάθε περίπτωση, όσο διάτρητες κι αν ήταν αυτές οι εκλογές, όσο κι αν θα πρέπει να αλλάξουν οι διαδικασίες εκλογής, υπάρχει αποτέλεσμά.

Τους Καίση και Νταλιάνη να αποσύρονται στο παρά πέντε - αυτοβούλως ή μη το κρίνει ο καθένας.
Τον Αλκη Πούλη να καταλαμβάνει την τρίτη θέση μετά από έναν αξιοπρεπή αγώνα, δείχνοντας να επιβεβαιώνει αυτό που είχαμε σημειώσει μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2013. πως ανήκει στο πολιτικό μέλλον του τόπου.

Στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν ο Λεωνίδας Παππάς, ένας άνθρωπος που έχει δείξει δείγματα γραφής και προσφοράς στον τόπο και ο Βασίλης Κάγιος, που πιθανόν να μπορεί να προσφέρει πολλά. Η εντύπωση που δημιουργείται είναι πως δεν θα πρόκειται -κυρίως- για  μια αναμέτρηση δυο προσώπων κι  αυτό γιατί η υποψηφιότητα  Κάγιου, δεν δίνει την αίσθηση της ανάληψης ευθύνης και έκθεσης στο κοινό, άλλα της τοποθέτησης του εκεί .

Σίγουρα,θα ήταν καλύτερο να ήταν μια αναμέτρηση ιδεών ,σκέψεων, προτάσεων, ικανοτήτων , αλλά η ΕΕΜ επιζητεί το τέλος της ομηρίας στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Θεωρεί πως αυτό θα επιτευχθεί μέσω του Λεωνίδα Παππα , γι' αυτό και του δείχνει την προτίμησή της.

Ίσως είναι άδικο αυτό για τον Βασίλη Κάγιο, αλλά αποδέχθηκε τον ρόλο του..

Οι εκλέκτορες οφείλουν να αφουγκραστούν τους Βορειοηπειρώτες και να εκλέξουν αυτόν που θα έχει την αποδοχή τους, για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να αποκτήσει την θέση που της αξίζει, να συσπειρώσει τους Βορειοηπειρωτες και να πάει βήματα μπροστά.


Σχόλια

  1. Κατακαημένη ρούμελη τι σου μελε να παθεις:
    Κάγιος, καλό παιδί για γαμπρός, πλούσιος και όμορφος, άβουλος και ουσιαστικά θα προεδρεύει ο Βαγγέλας την Ομόνοια, που δεν είχε τα αρχιδια να κατεβει ο ιδιος
    Δεν μπορει να μας εκπροσωπησει στο εξωτερικο, ουτε ελλαδα, θα πρεπει να εχει μια ομορφη γραμματεα να του γραφει το λογο (και λοιπες υπηρεσιες), οποτε ο Βαγγελας θα παιζει μπαλα μονος του και αυτος θα ειναι σαν συνοδος πολυτελειας

    Παππας: παλιος στην ομονοια, δεν καταφερε σε 15 χρονια να κανει κατι και να ξεχωρησει, μονο καλη αντιπολιτευση ηξερε να κανει εναντιον της κλικας, υπερ Μεγκα, αντενα και λοιπων αντιντουλικον δυναμεων. Με την ομιλια του ΔΕΝ οριμασε, δεν ειδα καμια εμπνευση λογου, σκαλισε μιζερια και επαιξε στο γηπεδο ντουλε-μπολλανου σαν ενας Χιμαραιος Νινης, ταλεντο καμενο που πηγε μεταγραφη στην απεναντι ομαδα, απετυχε και γυρισε στην ομαδα που τον ανεδηξε για βαλει ενσημα, γιατι τον ηθελε ο προπονητης που τον ανεδηξε.

    Πουλης: περιεργος τυπος με ευχερια λογου και φοβερο βιογραφικο που αναρωτηθηκα οταν τον διαβασα και ακουσα πος μιλαει, τι κανει αυτος εδω, ισως καποιο προβλημα εχει στο μυαλο που ασχολειτε με την ομονοια και που ασχολιθικε με το ντουλε και το τουρκοσπορο το ραμα. Ερωτιματικο αν αυτα που λεει τα πιστευει (το εκανε με τους χιμαραιους και την βγηκε σαν παλικαρι σε ντουλε ραμα), αλλά νομιζω οτι δεν κανει για πολιτικος στην Αλβανια επειδι δεν ξερει να φτιαχνει κυκλοματα και υπογια ρευματα, λαμογιες, κτλ. Να φτιαξουμε παραρτημα ομονοιας σουηδιας και να τον στειλουμε εκει (ακους Τζιομακα!)

    Καισης-Ηρωδης: μπεηδες του 1800 στην καλυτερη περιπτοση

    που εφτασες καημενη πατριδα, λεφτερια σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών