Από πότε η ΟΜΟΝΟΙΑ Αγ. Σαράντα έγινε παράρτημα του Δημοκρατικού;


Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, λέει μια παροιμία. Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι από πότε η ΟΜΟΝΟΙ Αγ. Σαράντα έγινε παράρτημα του δημοκρατικού κόμματος.
Γιατί αυτό κατάλαβα διαβάζοντας μια σημερινή της ανακοίνωση.

Αυτό δεν το επιτρέπει ούτε το καταστατικό της.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν είναι πλέον ομόνοια, αλλά ένα μέσο παραπλάνησης των αγνών Βορειοηπειρωτών ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής και κυρίως στους Αγ. Σαράντα. Γιατί στους Αγ. Σαράντα; Γιατί εκεί τη χρειάζεται ο "εθνοπατέρας" να βγάλει βουλευτή με την ψήφο των αγνών Βορειοηπειρωτών τον τσάμη Ταχίρι.

Πιστεύω όλοι το καταλαβαίνουν αυτό, γιατί εκείνος που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ψήφους στην Περιφέρεια Αυλώνας είναι εκείνος. Αυτό και μόνο πρέπει να έχουν υπόψιν τους όλοι οι ομονίτες όταν θα βρίσκονται την Κυριακή μπροστά στην κάλπη και να ρίξουν αυτή την ψήφο σκεπτόμενοι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και πατριωτικά για το MEGA (παρά τις προηγούμενες αμαρτίες του) την μόνη ανεξάρτητη φωνή του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού σε αυτές τις εκλογές, που σήκωσε ανάστημα και κατέβηκε αυτόνομο στις εκλογές παρά τις πιέσεις του Σ.Κ. και αψηφώντας τις καρέκλες και τώρα ζητά την ψήφο όλων των Ελλήνων στους Αγ. Σαράντα.
Κατά την άποψή μου του ανήκει αυτή η ψήφος!


Δημήτρης Κίκης

Σχόλια

  1. Άλλος ένας υπάλληλος του Αλβανικού κράτους (δημόσια τηλεόραση) στηρίζει Mega, πέσαμε απ τα σύννεφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών