Η στάση καθορίζει το ποιόν του ανδρός.

Έχει ιδιαίτερη αξία για εμάς που ασχολούμαστε και πιστεύουμε στην ΕΕΜ ότι ο κάθε αιρετός κρίνεται καθημερινά , ανεξαρτήτως τι πιστεύει και λογοδοτεί απέναντι στο λαό που τον επέλεξε δια της ψήφου στο δημόσιο αξίωμα.

Γιατί πάνω από όλα ο Δήμος Φοινικαίων  είναι ένας από τους δύο μειονοτικούς Δήμους της Αλβανίας μαζί με το Δήμο Δρόπολης, είναι τα κάστρα του εναπομείναντα ελληνισμού στην Αλβανία.

Μην ξεχνάς αγαπητέ δήμαρχε Λεωνίδα Χρήστου, πως δήμαρχο σε έκαναν αυτά τα γερόντια από το Βούρκο, Ριζά και Λειβαδιά, που εσείς επιδεικτικά αγνοείτε.
Σε κάθε στιγμή της ιστορίας υπάρχουν και λάθος επιλογές, απέδειξες ότι η Αλβανική παιδεία που λάβατε έχει αλλοιώσει την συνείδηση σας.

Γίνατε το δικό μας λάθος, είσαι η περίπτωση ανθρώπου που έχει προδώσει την ίδια του την μάνα, το χωριανό σας και τους φίλους σας, το όνομα σας το ίδιο, πολύ αμφιβάλλω αν έχετε πραγματικά φίλους στην ζωή σας.

Επειδή η ζωή είναι ρόδα που γυρίζει, ο χρόνος γρήγορα περνάει η στάση καθορίζει το ποιόν του ανδρός.
Διάβασα με μεγάλη έκπληξη ότι εκβιάζετε και απειλείτε τον κόσμο ότι θα τον διώξετε από την δουλειά εάν δεν ψηφίσει το Σοσιαλιστικό κόμμα του μεγαλύτερου ανθέλληνα Ε. Ράμα.

Ήμαρτον Θεέ μου!!!.

Εμείς που στηρίξαμε την εκλογή σας στην θέση του δημάρχου, σας θυμίζουμε ότι και ο Κοκδημας ήταν φίλος του Ράμα, την κατάληξη την γνωρίζετε.
Δεν νομίζω να έχετε καλύτερη τύχη, αντιθέτως, ότι έγινε με το Κοκδημα έτσι και χειρότερα θα πετάξουν και εσάς στο κάλαθο της ιστορίας.

Κύριε δήμαρχε τού Δήμου Φοινικαίων.
Κύριε Λεωνίδα Χρήστου.
Με μεγάλη έκπληξη επίσης διαβάζουμε στο "boom.al " ότι ο δρόμος Ντερμίση ( Αγία Σοφία) - Μεμμόραχη που εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες, είναι απαράδεκτος ως προς την χρήση του.
Όλα αυτά για να δείξετε πόσο καλό είναι το Σοσιαλιστικό κόμμα, για λίγους ψήφους;
Με την πρόφαση που ακούσαμε από τον ανθέλληνα Ράμα ότι βοηθά την μειονότητα;
Κύριε δήμαρχε αναρωτηθήκατε ποτέ να βάλετε στην θέση του, πρώτα τον καλό σας φίλο Αντρέα Μάρτο  σίγουρο βουλευτή του σοσιαλιστικού ( πρώην πρόεδρος Ομόνοιας Τιράνων, πόσο εύκολα πουλήθηκε) και μετά τους λοιπούς ;
Αλήθεια τι σας κάνει να πιστεύετε, ότι εσάς δεν θα σας πουλήσει;
Πιστεύετε με όλες αυτές τις παράνομες προσλήψεις, από αλλόθρησκους που έχετε κάνει, χωρίς νομιμότητα στο Δήμο Φοινικαίων ότι δεν θα σας βάλουν φυλακή ;
Απορώ βέβαια από που πηγάζει αυτή η σιγουριά;

Κύριε δήμαρχε σκεφτήκατε ποιος είναι αυτός που ξόδεψε τα περισσότερα για την μειονότητα;
Μάλιστα όταν ο ανθέλληνας Ράμα είπε ότι πρώτη φορά γίνονται έργα στην μειονότητα, αναρωτιέμαι πως δεν του θυμίσατε ότι ο δρόμος Μαυρομάτη - Αγίους Σαράντα κόστισε 39 δις και φυσικά χρηματοδοτήθηκε από την Ελλάδα.
Πήρατε 4 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό κορμπανά της Αλβανίας και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.
Φτιάξατε ένα κατασκευαστικό έκτρωμα για δρόμο και τι έγινε .....πόσο άχυρο για λίγα ψωρολέκια.

Το επόμενο ερώτημα κύριε δήμαρχε, οι προδιαγραφές της κατασκευής του δρόμου έγιναν βάση της μελέτης που είχε κατατεθεί στο διαγωνισμό του έργου;
Ο δρόμος όταν τον παραλάβετε και κάνατε τα εγκαίνια, είχε τεχνική έκθεση ελέγχου και παραλαβής τού έργου; και αν ναι υπογράψατε;

Κύριε δήμαρχε εσείς δεν γνωρίζετε ότι ο δρόμος με βάση την μελέτη του διαγωνισμού είναι απαράδεκτος προς χρήση και πολύ μικρότερος ; ( στην μελέτη το πλάτος του οδικού άξονα είναι 4- μέτρα στην πραγματικότητα μετά την ολοκλήρωση του έργου είναι κάτω τον τριών μέτρων) που πήγαν τα υπόλοιπα;
Η ποιότητα του δρόμου σύμφωνα με της πληροφορίες του boom.al είναι πολύ κατώτερες της μελέτης, ξανά ρωτάω κύριε δήμαρχε έλεγξε ή τεχνική υπηρεσία του Δήμου το έργο, υπάρχει κάποια έκθεση έγκρισης παραλαβής αυτού;
Τι απαντάτε στο παραπάνω δημοσίευμα;

Βλέπετε είναι πολλά τα ερωτήματα, τα νανουρίσματα των Αλβανών πολιτικών και του φίλου σας Αντρέα Μάρτου μαζί και κάποιων άλλων εμποτισμένων με την κομμουνιστική ιδεολογία παλαιάς κοπής που αλωνίζουν τα χωριά μας να σας ενημερώσω ότι φτάνει στο τέλος, μην γίνω μάντης εξελίξεων αλλά αν χάσατε την κοινή λογική καιρός να δείτε την αλήθεια κατάματα.

Τι δεν καταλαβαίνεις όταν σε καθημερινή βάση το κλίμα ανθελληνισμού από τους Αλβανούς πολιτικούς έχει πιάσει κόκκινο, είτε Ράμα λέγετε είτε Μπάσα δεν αλλάζει κάτι, αυτό το κρατικό μόρφωμα υπάρχει για τον απλούστατο λόγο να πίνει το αίμα του ίδιου του λαού.

Ένας κρατικός μηχανισμός που στηρίζεται σε εμπόριο ναρκωτικών τι ελπίδα να φέρει σε αυτόν το λαό;

Ο ελληνισμός προορίζεται να ζήσει στης πατρογονικές του εστίες και θα ζήσει είτε το θέλουν είτε όχι οι ραγιάδες.


Γιάννης Παναγιώτου
Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών ''Χάονες''

Σχόλια