Ποιος δεν θέλει εκλογές στο Δήμο Δρόπολης;


Το δικαίωμα ψήφου είναι το στοιχειώδες συνταγματικό δικαίωμα του κάθε πολίτη. Κάποιοι, όμως, θέλουν να στερήσουν αυτό το δικαίωμα από το Λαό της Δρόπολης και του Πωγωνίου.

Τα δύο κουρασμένα κόμματα, Σ.Κ. και Δ.Κ., φαίνεται πως έχουν αυτό το στόχο και, "περιπαίζουν" την κοινή γνώμη με την αλλαγή της έδρας της Περιφερειακής Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών.

Την τελευταία στιγμή το τοπικό παράρτημα του κόμματος του Έντι Ράμα ζήτησε την αλλαγή της έδρας από το σχολείο του Γεωργουτσατιού (ένας εξοπλισμένος χώρος, στον οποίο έγινε και η καταμέτρηση των ψήφων και στις τοπικές εκλογές του 2015 με πλήρη επιτυχία) στη Λέσχη της Γράψης, η οποία βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Με τη βοήθεια και του τοπικού παραρτήματος του Δ.Κ. αποφάσισαν την αλλαγή της έδρας μόλις 5 ημέρες πριν τις εκλογές.

Τα ίδια τα μέλη του Σ.Κ. στην Περιφερειακή Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών για το Δήμο Δρόπολης, δηλώνουν αδίσταχτα πως δεν υπάρχει πρόβλημα, αν δεν ψηφίσει η Δρόπολη και το Πωγώνι στις 25 Ιουνίου. Μάλιστα, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν παρουσιάζονται στην Επιτροπή, όπως έχουν νομική υποχρέωση.

Τώρα πλέον είναι ξεκάθαρο. Οι  Γεωργουτσάτες ανήκουν σε όλη τη Δρόπολη και το Πωγώνι. Το ίδιο και η Γράψη. Όπως η Δερβιτσάνη, η Σωτήρα, η Γλύνα,η Πολύτσανη κλπ. Απώτερος στόχος του Σ.Κ. και του Δ.Κ. είναι να μην ψηφίσει η Δρόπολη και το Πωγώνι. Οι χιλιάδες Δροπολίτες και Πωγωνίσιοι που θα 'ρθουν από την Ελλάδα να μην μπορέσουν ν' ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ο Βουλευτής μας Βαγγέλης Τάβος ενημέρωσε άμεσα την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, τον Πρέσβη του ΟΑΣΕ, την Πρεσβεία των ΗΠΑ κλπ.Το ΣΚΕ Δρόπολης και Πωγωνίου απέστειλε επιστολή στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών, η οποία καταχωρήθηκε στις 21.06.2017, η ώρα 08:00 π.μ., με αριθμό πρωτοκόλλου 4271, ενώ ενημερώθηκαν οι παρατηρητές του ΟDΗΙR-ΟΑΣΕ στο Αργυρόκαστρο. Ταυτόχρονα, οι εργαζόμενοι του Δήμου Δρόπολης εργάζονται σκληρά, για να φτιάξουν το χώρο στη Λέσχη της Γράψης.

Ότι και να σκαρφιστούν,δεν θα τους περάσει.
Η Δρόπολη και το Πωγώνι, θα δώσουν πολιτικό ράπισμα την Κυριακή 25 Ιουνίου, στο κόμμα του Έντι Ράμα.
Μαζική ψήφος στο Βαγγέλη Τάβο!
Ψήφος στον αρ.1 του ψηφοδελτίου.


ΣΚΕ Δρόπολης και Πωγωνίου

Σχόλια