Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» στο Ντερμίση


Σήμερα, Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» στην Αγία Σοφία (Ντερμίση) του Δήμου Φοινίκης.

Στη σημερινή συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γενικός Πρόεδρος της Οργάνωσης Λεωνίδας Παππάς, ο Αντιπρόεδρος Φρέντης Μπελέρης και ο Οργανωτικός Γραμματέας Β. Ζαφειράτης που συζήτησαν με κατοίκους του Δήμου Φοινίκης.

Ήταν διάχυτος ο προβληματισμός αλλά ταυτόχρονα και η αισιοδοξία πως η Ομόνοια θα αποτελέσει το σπίτι όλων των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συναντήσεις στο Δέλβινο, τη Φοινίκη και στα Τίρανα ενώ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση αύριο Σάββατο, στην Δερβιτσάνη του Δήμου Δρόπολης, και ακολουθούν συναντήσεις σε Χειμάρρα, Κορυτσά, Πάτρα, Κόρινθο, Λάρισα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις γίνονται εν όψη της 10ης Καταστατικής Συνδιάσκεψης της Οργάνωσης που έχει ορισθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στους Αγίους Σαράντα στην οποία θα μπορέσουν να λάβουν μέρος, εκτός των 470 συνέδρων που αποτελούσαν το σώμα της 9ης Τακτικής Συνδιάσκεψης, κάθε μέλος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, εφόσον συμπληρώσει σχετική αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της ιστοσελίδα της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ»  ή γραπτή στους αντιπροσώπους του κάθε δήμου μέχρι και την 3η Δεκεμβρίου του 2017

Σχόλια