Συζήτηση του Γ. Προέδρου της Ομόνοιας με τους Έλληνες των Τιράνων


Μετά τις συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε ο Γενικός Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, Λεωνίδας Παππάς, στο Παράρτημα του Δελβίνου, χθες προχώρησε σε μια ακόμη προγραμματισμένη συνάντηση, αυτή τη φορά στα Τίρανα.

Στην συνάντηση με το Συμβούλιο του Παρατήματος Τιράνων και άλλα στελέχη της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε μία ουσιαστική – δημιουργική συζήτηση εν όψη της αναδιοργάνωσης της Οργάνωσης των Ελλήνων.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν συναντήσεις στο Αργυροκαστρο, τους Αγ. Σαράντα, Χειμάρρα, Κορυτσά, Πάτρα, Κόρινθο, Λάρισα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο τόπος και ο χρόνος θα ανακοινωθούν σύντομα.

Να υπενθυμίσουμε πως στις 9 Δεκεμβρίου 2017 είναι προγραμματισμένη η 10η καταστατική συνδιάσκεψη της Οργάνωσης στην οποία θα μπορέσουν να λάβουν μέρος, εκτός των 470 συνέδρων που αποτελούσαν το σώμα της 9ης Τακτικής Συνδιάσκεψης, κάθε μέλος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, εφόσον συμπληρώσει σχετική αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της ιστοσελίδα της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ ή γραπτή στους αντιπροσώπους του κάθε δήμου μέχρι και την 3η Δεκεμβρίου του 2017.








Σχόλια